Oferte şi promoţii

01 Februarie 2018

Promoţie Valentine’s Day ! 

Comanda orice tip de mobilier in valoare de peste 4.000 de ron! Casa Nora iti acorda pana la 14% reducere *  pentru mobilierul comandat in perioada 01.02.2018 – 14.02.2018

* – Oferta este supusa unor termeni si conditii:

  • discountul se aplica la mobilierul din PAL melaminat accesorizat cu balamale cu amortizare si glisiere cu amortizare Tandem cu extractie partiala (Blum) cu valoare minima de 4000lei (TVA inclus), nefiind incluse fronturile din MDF, fronturile din lemn ori alte tipuri de feronerii sau accesorii, pentru care discountul maxim este de pana la 5%.
  • Nu intra in Promotie Contractele achitate prin plata cu cardurile de credit Raiffeisen si Card Avantaj.
  • Prezenta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.

 

11 Decembrie

De la Moş Nicolae, până la Moş Crăciun!!!

Acum sărbătoreşti, la Anu’ Mobilă primeşti! Comanda orice tip de mobilier in valoare de peste 4000 de ron! Casa Nora iti acorda pana la 10% reducere si iti livreaza in ianuarie 2018* SAU Casa Nora iti acorda pana la 20% reducere si primesti mobilierul in februarie 2018*   * – Oferta este supusa unor termeni si conditii:

  • discountul se aplica la mobilierul din PAL melaminat accesorizat cu balamale cu amortizare si glisiere cu amortizare Tandem cu extractie partiala (Blum) cu valoare minima de 4000lei (TVA inclus), nefiind incluse fronturile din MDF, fronturile din lemn ori alte tipuri de feronerii sau accesorii, pentru care discountul maxim este de pana la 5%.
  • Nu intra in Promotie Contractele achitate prin plata cu cardurile de credit Raiffeisen si Card Avantaj.
  • Promotia este valabila doar in limita capacitatii de productie; Casa Nora isi rezerva dreptul de a prelungi sau intrerupe promotia fara un anunt prealabil. Ofertele de pret emise de Casa Nora nu reprezinta obligativitatea includerii automate in Promotie.
  • Prezenta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.

18 Decembrie 2016

    Voucher Cadou !

oferte-si-promotii-voucher-cadou-2016

Regulamentul Promotiei  „Primesti 10% Discount Comercial pe voucher” la achizitia de mobilier la comanda

T E R M E N E  S I  C O N D I T I I

I. Oferta „Primesti 10% Discount Comercial pe voucher” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada : 18.12.2016 – 28.02.2017 pentru achizitia de mobilier la comanda. Voucherele vor fi emise pentru mobilier la comanda contractat pana la data de 30 Decembrie 2016 si sunt valabile pana la data de 28 Februarie 2017 inclusiv. II. Oferta consta in aplicarea unui Discount Comercial de 10% din pretul de vanzare al comenzii de mobilier la comanda, sub forma de voucher tiparit si prezentat de client la showroom, dupa cum urmeaza: Discountul Comercial de 10% aplicat la pretul de vanzare al mobilierului nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri in derulare, clientul avand dreptul de a opta pentru cea mai avantajoasa oferta pusa la dispozitie de catre Casa Nora G&G III. Voucherul Cadou cu 10% Discount comercial, va fi utilizat ca discount calculat din valoarea unei comenzi de contractare pentru mobilier la comanda in valoare minima de 3000 lei (fara TVA), inainte de aplicarea TVA. Voucherele Cadou sunt transmisibile, nu se pot cumula, nu pot fi preschimbate in bani, si se folosesc o singura data pentru un singur client, la data incheierii contractului pentru mobilier la comanda. Discountul comercial de 10% se aplica strict pentru mobilier la comanda. Aparatura electrocasnica, saltelele, produsele de tapiterie ori alte marfuri comercializate de Casa Nora G&G nu sunt cuprinse in cadrul ofertei si nu beneficiaza de discount. IV. In cazul returnarii unui produs pentru plata caruia s-a folosit un voucher, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului/lor de pe factura de achizitie. V. Casa Nora G&G isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in showroom si online pe site-ul www.casanora.ro .

10 Decembrie 2016

    Cadou de Sarbatori

Chiuveta Cadou!           saltea-cadou Comanda mobilierul si primesti un Cadou de Sarbatori!

      Sarbatorile revarsa in fiecare an in sufletele noastre dorinta de a ne implini aducand bucurie in viata celor din jur. Lansand campania de promotii “Cadou de Sarbatori” si Casa Nora, alaturi de partenerii sai, aduce o bucurie tuturor celor ce se pregatesc sa paseasca in casa noua ori vor sa-si reamenajeze locuinta:

- Comanda mobilierul de bucatarie la CASA NORA si primesti cadou o chiuveta de calitate produsa de Alveus. Daca doresti o alta dimensiune ori alt model de chiuveta, poti achita diferenta de pret si primesti chiuveta preferata.

- Poti comanda mobilierul pentru dormitor si primesti cadou o saltea Superortopedica 140×200 produsa de Saltex Mob. Daca doresti o alta dimensiune ori alt model de saltea din gama (Superortopedica Lux, Pocket Spring ori Memory Foam), poti achita diferenta de pret si primesti salteaua preferata.

      Valoarea produselor oferite drept cadou in cadrul promotiei nu poate depasi 10% din pretul de vanzare al mobilierului. In cazul in care clientul alege un produs cadou cu valoare mai mica decat cea permisa in cadrul promotiei, primeste un voucher cu discount de 10% din valoarea mobilierului, aplicabil pentru o comanda ulterioara.

Promotia “Cadou de Sarbatori” se deruleaza in perioada 10 Decembrie 2016  -  30 Decembrie 2016. Casa Nora G&G isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in showroom si online pe site-ul www.casanora.ro .

15 Noiembrie 2016

Pentru finalul anului, CASA NORA va aduce un plus de bucurie:

-10%   din pret

pentru toate produsele comandate pana la sfarsitul lunii noiembrie, cu livrare in ianuarie 2017.