Mobila la comanda

bucatarie-rialtoCu o traditie de 11 ani in realizarea mobiliei la comanda, Casa Nora este unul dintre cele mai puternice branduri de mobila din tara. De-a lungul timpului am mobilat 20.000 de imobile si am acumulat o vasta experienta in amenajarea spatiilor. Avem o echipa solida de designeri si arhitecti care dau viata oricarei locuinte. Personalizam in cele mai mici detalii fiecare mobila executata. Modificam cu mare usurinta dimensiunile mobilierului, culorile, accesorile si nu in ultimul rand adaptam preturile bugetului de care dispui.

 

Pentru orice fel de cotatie de pret a mobilierului, asteptam un e-mail pe adresa comenzi@casanora.ro in care sa ne specifici dimensiunile mobilei pe care o doresti si materialul pe care vrei sa il folosim. Acesta ar fi primul pas pentru o colaborare bazata pe incredere si profesionalism.

Referitor la mobila la comanda executam bucatarii la comanda, livinguri, dormitoare, mobilier de baie, receptii, amenajari de nise, amenajari de mansarde, receptii, vestiare, mobilier pentru farmacii. Propunem solutii atat pentru casa, cat si pentru afacerea ta.

Showroomul nostru de prezentare este in centrul de mobilier Elite, vis-a-vis de stadionul Ghencea (Bulevardul Ghencea nr. 134, Sector 6, Bucuresti).