04 Jan 2017

Greenery, culoarea anului 2017

0 Comentarii

 Greenery, culoarea anului 2017, zambetul proaspat al naturii

    Asa cum ne-am obisnuit, in ultimele zile ale anului ce a trecut, Institutul Pantone a anuntat culoarea anului 2017. De aceasta data Pantone a revenit la traditie renuntand la experimentul anului 2016, cand a selectat o combinatie de doua nuante: Roz Cuarţ si albastru Serenity, ca expresie a transformarilor prin care trece cultura noastra.

     Alegerea pentru anul 2017 este Greenery, o izbucnire energica de culoare ce aduce verdele proaspat al primaverii in viata noastra, simbol de noi inceputuri, speranta si vitalitate. Greenery este o nuanță verde-galbui, puternica si proaspătă, ce se combina natural cu aproape tot ce ne inconjoara si aduce tonusul naturii in viata de zi cu zi a omului modern. Greenery, culoarea anului 2017, ofera bucurie si liniste.

     Greenery si toate nuantele inrudite cu aceasta lumineaza mobilierul si binedispun, relaxand atmosfera caminului, acestea fiind motive pentru care designerii au primit cu entuziasm recomandarea Institutului Pantone. Deci, indiferent de anotimp, aduceti primavara in casa si in suflet prin solul sau, Greenery, culoarea anului 2017.

 

 

 

[sus]