15 Dec 2016

Dressinguri modulare de calitate

0 Comentarii

 Dressinguri modulare

      Din ce in ce mai multi clienti sunt tentati sa renunte la utilele dar greoaiele dulapuri din spatiul dressingului, alegand un mod de amenajare minimalist: dressinguri modulare.

      Fie ca ocupa o incapere dedicata (atat de ravnitul dressing – room), ori ascuns in spatele usilor glisante inlocuieste clasicul dulap asezat de-a lungul unui perete, dressingul modular aduce cu sine avantaje de necontestat. Spatiul de depozitare se reconfigureaza cu usurinta, politele, barele pentru haine si chiar modulele inchise cu fronturi pot fi rearanjate in functie de dorintele si necesitatile curente de depozitare; putem muta, adauga ori elimina componentele astfel incat atat ultimul sacou achizitionat cat si skiurile ori bijuteriile isi gasesc locul potrivit.

      Realizat cu ajutorul profilelor de aluminiu cu o lungime de pana la 3m, sistemul modular pentru amenajarea dressingului ofera posibilitatea de a organiza cu usurinta chiar si spatiul superior al locuintelor mai nou construite, inaltate cu generozitate. Un dressing cu designul aerisit ne ajuta sa organizam mai eficient lucrurile si sa obtinem senzatia de spatiu chiar si in incaperile mai putin generoase in dimensiuni. Cand vezi totul dintr-o privire pare mult mai usor sa-ti aranjezi lucrurile… si sa le gasesti la nevoie. Si curatenia se face mai usor in dressinguri modulare, fara unghere si spatii inguste, de neatins.

      Dincolo de a fi doar alta solutie pentru depozitarea hainelor, sistemele modulare cu profile din aluminu pot fi utilizate si in living sau birou, unde indeplinesc cu eleganta functia de biblioteca moderna. Camere de hotel, mansarde, diverse spatii de lucru, chiar si spatiile de expunere din magazine pot beneficia de ajutorul designului modern si eficient al sistemelor modulare de compartimentare.

      TRAM, FINN si LINEA sunt propunerile companiei CASA NORA pentru amenajarea cu rafinament a spatiului pentru dressing si nu numai. Pentru cei ce-si doresc o amenajare cu buget restrans raspunsul poate fi sistemul LINEA, conceput de Sevroll. Simplu dar nu si simplist, robust si versatil, LINEA poate aduce eleganta dressingului dumneavoastra la un pret modic. Pretentiosii pot opta pentru ibericul TRAM, sofisticat, complet si multifunctional, care depaseste usor si fara complexe chiar si raFINNata “masina” germana a celor de la Hafele.

 

[sus]