31 Dec 2016

Blaturi de cuarţ – Bucatariile premium au ceva special

0 Comentarii

Blaturi de cuart – un plus de calitate

Pentru ca din ce in ce mai multi clienti se arata interesati de blaturile de calitate superioara celor din PAL melaminat atunci cand solicita oferte de pret pentru bucatarie la comanda, Casa Nora va aduce in atentie un asemenea produs: blaturi de cuart fabricate de TechniStone.

Sub sloganul “Designed by nature, made for life”, TechniStone va aduce calitatea naturala in bucatarie.

Blatul TechniStone este un produs obtinut din materiale naturale, in principal granule de cuarţ in amestec cu adezivi si diversi coloranti, si este disponibil in lastre (placi) cu grosimi de 12mm, 20mm si 30mm; din considerente de cost, aceste blaturi din cuart pentru bucatarie la comanda se realizeaza din placile de 12mm grosime la care se adauga de obicei in partea frontala o margine pentru a rezulta grosimea aparenta de 4cm. Avand foarte bune proprietati fizico-mecanice oferite de procentul ridicat de cuarţ, aceste blaturi au foarte mare durabilitate in timp, rezista la zgarieturi si chiar socuri termice de scurta durata (un vas incins asezat pe blat pentru o scurta perioada nu lasa urme).

Compozitul de cuarţ este utilizabil atat pentru blaturi de bucatarie la comanda, cu sau fara placari antistrop, cat si pentru amenajari de interior si exterior (trepte, pardoseli, placari diverse, fatade de cladiri etc).

Alte cateva dintre avantajele de necontestat ce recomanda blaturi de cuart TechniStone la fabricarea mobilierului de calitate premium pentru baruri, bucatarii si chiar bai ar fi:

 • este un produs testat ce indeplineste cele mai stricte standarde europene si americane pentru securitate alimentara, (competitorul cel mai apropiat din acest punct de vedere fiind otelul inoxidabil, considerat cel mai igienic material utilizat in bucatarile profesionale).
 • in comparatie cu blaturile din piatra naturala (travertin, marmura, granit — mai mult ori mai putin poroase) suprafata blatului de bucatarie din cuarţ este lipsita de pori, fiind practic impermeabila. Aceasta rezistenta la umiditate ii confera rezistenta la pete si la actiunea acizilor din fructe; de asemenea, pe blaturi din cuart bacteriile nu gasesc refugiu, suprafata neteda, lipsita de pori, fiind perfecta pentru igienizare. Aceasta calitate recomanda utilizarea de blaturi de cuart in componenta mobilierului pentru clinici si spitale.
 • Este un important element de design, prezentand o paleta larga de culori si finisaje, impartite in 5 colectii tematice, cu un total de 51 de posibilitati:
  • - Noble Collection = 13 variante, cu elaborata aparenta de piatra naturala
  • - Harmonia Collection = 6 variante
  • - Rustic Collection = 7 variante
  • - Essential Collection = 13 variante
  • - Starlight Collection = 12 variante

Mai multe despre blaturile din compozit de cuarţ TechniStone precum si mostre din diversele colectii oferite puteti descoperi vizitand showroomul Casa Nora — Partener pentru blaturi de cuart compozit TechniStone.

 

[sus]