Ultimele lucrari

In aceasta sectiune poti vedea ultimele lucrari de mobila la comanda realizate de compania Casa Nora. Vom prezenta toate proiectele de mobilier de anvergura, incepand cu mobila pentru casa si terminand cu mobila pentru farmacii, magazine sau saloane de machiaj. Pentru autenticitate, vom fotografia fiecare mobila la comanda produsa de fabrica noastra, astfel incat sa observi singur calitatea produselor noastre.

Iti reamintim ca producem orice mobila la comanda. Mobila de bucatarii, mobila pentru dormitor, mobila pentru livinguri, mobila pentru baie. Personalizam fiecare proiect in parte si cautam o linie de design unica special pentru tine. Nu in ultimul rand, iti oferim si canapele sau fotolii personalizate in cele mai mici detalii.

In functie de complexitatea lucrarilor de mobila la comanda pe care le realizam, acordam discounturi clientilor nostri. Mobila se poate achizitiona si in rate, folosind unul dintre cardurile bancilor partenere. Pentru a stabili alte detalii, te invitam sa ne vizitezi in showroomul nostru din Bulevardul Ghencea nr.134.

+ Expand All

2014

Vestiare Mod Special Gym by Maria Olaru

2013

Make-up room Amelia Tamasan