24 Aug 2014

Pat tapitat Robert

0 Comentarii

Pat tapitat Robert cu aspect modern si design cubic este disponibil intr-o paleta mare de culori. Pielea ecologica poate fi personalizata, la fel si dimensiunile. Variantele standard pentru patul tapitat sunt de 140 X 200, 160 X 200 sau 180 X 200. La cerere, patul tapitat Robert poate fi personalizat. Ultimele accesorii pe care le propunem sunt cristalele Swarovski, atasate pe tablia patului.

Ca particularitate, acest pat tapitat are somiera rabatabila tapitata si un spatiu generos de depozitare. Pistoanele special concepute suporta o tensiune foarte mare, astfel durata de utilizare a patului este indelungata.

De asemenea, patul Robert poate fi realizat si pe stofa sau pe bumbac teflonat (cavalo).

Pret basic: 1778 lei (dimensiunea 160 X 200, pat tapitat Robert din piele ecologica).

Plata cu cardul: Poti cumpara patul tapitat Robert si in rate, folosind unul dintre cardurile: Avantaj de la Credit Europe Bank (6 rate fara dobanda), Raiffeisen Bank (12 rate fara dobanda) sau Garanti Bank (12 rate fara dobanda).

Garantie: 24 luni

Transport si montaj profesionist gratuite in Bucuresti la valori mai mari de 1500 RON

Conditii de livrare: patul tabitat Robert  se livreaza demontat, ambalat in folie de protectie (fiecare corp separat).

Timp de livrare:  14-21 zile, in functie de materialele folosite.

*) Aceste pat tapitat se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile). Patul tapitat prezentat in fotografii nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ.

 

 

[sus]