20 Jun 2014

Pareri despre Casa Nora

0 Comentarii

Pareri despre Casa Nora. Pentru a va convinge pe deplin de calitatea produselor noastre, vom prezenta mai jos mai multe pareri despre Casa Nora primite in mod direct din partea clientilor nostri. Mentionam din start ca alegerea acestor pareri despre firma de mobilier Casa Nora a fost aleatorie si ramanem in continuare deschisi sugestiilor si opiniilor dumneavoastra.

Specificam ca de-a lungul celor 11 ani de existenta, am primit numeroase pareri din partea clientilor Casa Nora. Am mobilat peste 20.000 de apartamente si am reusit sa ne cream un nume important pe piata de mobilier din Romania. In afara unui portofoliu important de lucrari realizate, am reusit sa impunem un nivel ridicat in domeniul mobilierului.

 

 

 

Multumiri. Lucrare impecabila oameni deosebiti la montaj dar si la confectionare.
Cu respect,

Roland Bangala Schiller

 

Sunt foarte multumita de mobila pe care am achizitionat-o de la dumneavoastra si ma bucur foarte mult ca nuanta se potriveste de minune cu parchetul pe care il am. De asemenea, blatul este extraordinar!!! Colaborarea cu dumneavoastra a fost foarte corecta si mi-a placut foarte mult arhitectul care m-a consiliat. Cu siguranta vom tine legatura si urmatoarele reamenajari le voi face tot cu dumneavoastra. Desi am citit unele comentarii negative, vreau sa subliniez faptul ca punctualitatea a fost punctul dumneavoastra forte! Va recomand cu caldura si altora.

Carmen Fudulu

 

Am achizitionat toata mobila de la Casa Nora in mai multe etape. Evident, am fost foarte multumit, in caz contrar nu as fi revenit si nu as fi apelat la serviciile specialistilor dumneavoastra. A fost lucrare ampla, de la bucatarie, living, dormitor si pana la mobilierul de baie. Doamna arhitect care s-a ocupat de proiectarea acestui mobilier a avut un rol foarte important. A reusit sa inteleaga foarte bine ce imi doresc si a realizat niste schite foarte frumoase. Sincer, nu am fost intrebat pana in acest moment de o firma de mobilier la comanda, dar cu siguranta v-as recomanda pentru calitatea serviciilor oferite. Vreau sa ii mentionez si pe baietii de la montaj care si-a facut foarte bine treaba.

Paul Scanteie

 

Sunt foarte incantata de mobila pe care am luat-o de la dumneavoastra. Exact ce ne-am dorit, am gasit la Casa Nora. Am apreciat foarte mult colaborarea pe care am avut-o si a contat foarte mult faptul ca arhitectul dumneavoastra s-a deplasat la domiciliul nostru pentru a vedea spatiul si a executa masuratorile. Mereu mi-am dorit ca un specialist sa ne ajute cu ideile, sfaturile si experienta sa. A fost o colaborare exact cum ne-am dorit si as recomanda hotarat si altor cunostinte sa apeleze la dumneavoastra.

Virginia Lescai

 

Sunt foarte multumit de dressingul pe care l-am achizitionat de la dumneavoastra. A fost un raport foarte bun calitate pret si acest lucru a contat pentru mine. La momentul respectiv a fost perfect! Am avut o colaborare foarte buna cu specialistii dumneavoastra si faptul ca au avut rabdare cu mine, a fost, de asemenea, foarte important. Fara sa stau pe ganduri v-as recomanda mai departe tuturor celor care vor o mobila de calitate la un pret foarte bun.

Mihai Tulhina

 

Sunt destul de multumit de colaborarea cu dumneavoastra. Daca as acorda o nota, n-ar fi maxima, insa pot spune ca arhitectul a fost de nota zece! Colaborarea a fost foarte buna si ne-a ajutat cu sugestiile de design, de pozitionare a corpurilor de mobilier, cu alegerea nuantelor etc. V-am recomandat deja si altor prieteni si colegi de serviciu

Alexandru Ene

[sus]