27 Aug 2014

Mobila la comanda – Avantaje

0 Comentarii

Mobila la comanda de bucatarie, dormitor, living, dressing sau baie. Realizam orice tip de mobilier la comanda, astfel ca voi prezenta in randurile urmatoarele avantajele pe care le are un client ce alege sa isi construiasca pentru casa mobila la comanda.

In afara faptului ca se pot adapta dimensiunile si culorile pieselor de mobilier, beneficiarul are posibilitatea de a apela la serviciile unui designer profesionist. Astfel volumul unui spatiu poate fi acoperit cu bun gust si poate fi asortat cu celelalte elemente decorative. In acelasi timp spatiul se poate optimiza la maximum si fiecare centimetru patrat este folosit si pus in valoare.

Alt avantaj pe care il prezinta mobila la comanda este ca bugetul poate fi gestionat cu mare acuratete. Daca vrei sa mergi in zona economica, poti face la comanda o bucatarie din pal melaminat de 18mm si cu canturi ABS. Daca designul este important pentru tine si vrei o bucatarie moderna poti opta pentru un MDF vopsit sau un MDF cu frezare (Medium density fibreboard este denumirea oficiala a MDF-ului). Daca esti fanul bucatariilor rustice si vrei o bucatarie premium, iti ramane ca optiune lemnul masiv. O bucatarie la comanda din lemn masiv cu siguranta va atrage privirile prietenilor si va impresiona prin eleganta si caldura materialului. Atuul este al tau pentru ca stii din start in ce gama de cost te incadrezi cand mergi sa comanzi un astfel de mobilier.

Accesoriile sunt si ele la fel de importante pentru o mobila la comanda. Poti alege cu usurinta o varianta economica, avand accesorii standard sau poti opta pentru accesorii de ultima generatie. Aventos, balamale cu amortizare Blum, sertare Tandem Box de la Blum, blaturi de compozit, leduri sau prize pentru blaturi, sunt cateva dintre elementele pe care le poti adapta mobilei tale.

Mai trebuie sa stii ca la nivel emotional, iti face foarte bine sa cumperi mobila la comanda. Fiecare piesa de mobilier la comanda are o poveste in spatele ei.  A fost inspirata de ceva, a trecut printr-un amplu procesul de proiectare, abia apoi a ajuns la tine in casa. Oamenii nu isi pun doar priceperea pentru a realiza mobila ta la comanda, ci si sufletul.

In articolele viitoare iti voi explica in continuare avantajele pe care le ai achizitionand mobila la comanda, asa ca te invit sa dai like paginii noastre de facebook si sa ramai aproape de compania Casa Nora.

[sus]